طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه | آموزش آشپزی تهیه ته چین مرغ جدید | آموزش ۹۸

طرز تهیه ته چین
Spread the love

طرز تهیه ته چین

مد ۹۸ : طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی ۹۸ را در این تصویر مشاهده نمایید.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

ته چین مرغ هم غذای خوشمزه ای بوده و هم مقوی با آموختن آموزش پخت این غذا سفره های رنگی داشته باشید.

مد۹۸ آموزش پخت بهترین غذاهای ایرانی مانند طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه را در این پست به شما آموزش می دهد.

مواد لازم برای ته چین مرغ

مرغ نصف مرغ کامل

ماست یک لیوان

روغن مایع یک لیوان

تخم مرغ ۳ عدد زرده

زعفران دم کرده به میزان لازم

برنج ۵ پیمانه

زرشک به میزان لازم

ابتدا پیاز را حلقه حلقه کرده و در کمی سرخ می کنیم،

سپس هویج، فلفل دلمه ای، زردچوبه و نمک را اضافه خواهیم کرد،

در مرحله بعد گوشت مرغ را هم همراه آنها تفت میدهیم و دو لیوان آب جوش اضافه می کنیم تا مرغ پخته شود.

پس از پخت مرغ ها را از مواد جدا کرده و ریش ریش می نماییم،

با آب مرغ و مواد آن میتوانیم سوپ مرغ ساده آماده کنیم،

برنج را از چند ساعت قبل خیس خواهیم کرد، آب را در قابلمه ریخته و پس از جوش آمدن،

برنج و نمک را اضافه می کنیم، پس از چند دقیقه جوشیدن کف روی برنج را میگیریم

برای قد کشیدن برنج در حین جوشیدن کم کم آب سرد یا قطعه های یخ را اضافه کنید،

پس از نرم شدن برنج، آن را آبکش کرده و البته برنج ته چین را همیشه یه کم زنده تر از حالت معمولی آبکش کنید.

تخم مرغ ها را با هم میزنیم و سپس نمک و ماست را اضافه نماید،

پس از مخلوط شدن زعفران دم کرده و سه چهارم روغن را به مواد افزوده و اندکی از مواد را در ظرفی جدا گانه (حدود یک سوم مواد) قرار دهید،

و به بقیه آن را آرام آرام به برنج اضافه کرده و مخلوط می کنیم، مخلوط باید در حدی که نه خیلی شل شود نه خیلی سفت،

چگونگی قرارداد مواد ته چین مرغ درون قالب

ته قالب مورد نظر را چرب کرده و ازقالب فلزی ته ظرف کاغذ روغنی استفاده خواهیم کرد،

سپس نصف برنج مخلوط شده با عفران و ماست را داخل قالب میریزیم

و روی آن یک لایه مرغ و زرشک قرار می‌دهیم  سپس مجددا روی آن را با برنج میپوشانیم و سطح آن را صاف می کنیم،

سپس یک لایه مرغ و زرشک و قرار می‌دهیم مابقی روغن را دورتادور ظرف میریزیم وسطح برنج را با كفگير كمی فشار دهيد

تا برنج كمی فشرده شود در آخر باقی مانده موادی که کنار گذاشته بودیم را روی سطح ته چین ریخته و اضافه های کاغذ روغنی را می‌چینیم،

سپس درب آن را گذاشته و یا روی آن را با کاغذ فویل می‌پوشانیم

و در فر با دمای۳۵۰ درجه فارانهایت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت الی یک ساعت و نیم قرار می دهیم

تا کاملا پخته شده و ته آن طلایی شود وقتی مرحله دم کشیدن ته چین به پایان رسید،‌ چند لحظه داخل اب سرد بزنید و برگردانید.

مد۹۸|مجله اینترنتی,عکس,مدل مانتو,مطالب آموزشی,مد لباس
Review Date
مد۹۸|مجله اینترنتی,عکس,مدل مانتو,مطالب آموزشی,مد لباس
مد ۹۸ : طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی را در این تصویر مشاهده نمایید.
Author Rating
51star1star1star1star1star

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *